Min uke 35

Livet begynner å normalisere seg etter ankelbruddet mitt. Det ble tre vakter i barnehagen forrige uke pluss personal møte. Ankelen er fortsatt hoven og høyre fot er svak. Er derfor blitt enig med sjefen min på kjøkkenet om at jeg skal ta mine fire ferieuker som jeg har til gode etter sykemeldingen. Jeg har vært et par ganger hos fysioterapeut og fått øvelser å gjøre hjemme. Satser på det de og tiden vil gjøre at det går greit å begynne på jobb der også i oktober.

Jeg sådde en del grønnsaksfrø i slutten av juni. Ja jeg vet det var i seineste laget men av ulike årsaker kunne det ikke bli tidligere. Det var uansett et forsøk for å se om det ble noe som helst resultat. Og det har det blitt. Persille, gressløk og reddiker er det blitt. Ser ikke bort fra at jeg forsøker meg igjen neste sommer, og da prøver å få sådd litt tidligere.

En bunt egenprodusert reddiker

Ellers skjer det fortsatt ikke all verdens her hos meg. Når jeg ikke er på jobb, leser jeg og skriver brev. Er nå halvveis i den syvende boken om de syv søstre. Den åttende og siste boken i serien kommer ikke før våren 2023, så det blir en stund å vente på svarene på alle mysteriene som ikke har fått svar i løpet av de syv første bøkene.

Denne uken vi så vist har startet på, har jeg en vakt i barnehagen. Ellers står det et treff i “Kjærringklubben” på programmet. Det er en gjeng med voksne damer som møtes ca en gang i måneden. Personlig er jeg lite begeistret for ordet kjærring da det for meg har en negativ klang. Men gjengen er trivelig og det blir godt med litt sosialt igjen etter en lang sommer.

 

Klem fra

Skuddårspia

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg