Min uke 42

Med bare en arbeidsvakt i uke 42 ble det mye fritid på meg. Har fått gode rutiner på trening, så det ble fem treningsøkter på Finnlistuggu som treningssenteret her heter. Varierer mellom kondisjon (jogging på tredemølle) og styrketrening. Merker allerede forskjell etter bare ca 1,5 måned nå. Får håpe jeg klarer å holde guts’n oppe og får gjennomført minst to treningsøkter i uka gjennom hele vinteren.

Tirsdag var jeg på konsert i Namsos sammen med sønnen. En veldig fin konsert som het “Vi i Namsos” og var med barn, unge og noen voksne bosatt i Namsos. De representerte mange av de ulike nasjonalitetene som bor der. Da jeg jobbet og bodde på Fauske fra 2015-18, var det tilsvarende konsert i Bodø, som da het “Mange farger”. I Bergen har det vært slike konserter i flere år, under navnet “Fargespill” og jeg tror det arrangeres noe lignende i flere byer. Dersom du har mulighet til å gå på en slik konsert, anbefaler jeg det virkelig. Her kommer en liten smakebit fra konserten i Namsos: 

 

 

Siden sist høst, har vi vært en gjeng voksne damer som har møttes en gang i måneden til en prat over kaffe og strikketøy. Jeg strikker ikke, men måtte ordne meg med noe hekletøy for å ikke falle helt utenfor. Det var selvfølgelig pause noen måneder pga koronoaen, men nå er vi i  gang igjen. Sist uke var jeg vertinne for damene og da serverte jeg karamellkake, vafler og hvetebakst. Praten gikk om blant annet Farmen, 71 grader Nord, president Trump og mye mer. 

 

Første smak av vinter

Vi fikk første forsmak på vinteren, da det kom snø på lørdag. Tvilsomt om den blir liggende, men sant og si synes jeg det er bedre med et lite snølag som gjør at det virker lysere ut og bedre å kjøre etter mørkets frambrudd. Beksvart oktober/november med regn er absolutt det verste været å kjøre bil i. 

 

 

Skyvedører endelig levert 

Siste nytt om vinterhagen er at skyvedørene i glass ble levert torsdag. I går brukte mann og sønn mange timer på å få montert den. Først måtte den provisoriske veggen rives og så kom problemene. Dårlige arbeidstegninger, tiloversblivne skruer og andre duppeditter, et lås som ikke ville låses. Det ble mye plunder, men tetter til slutt ble det greit. 

Demontering av provisorisk vegg 
Kan nyte utsikten gjennom skyvedørene 

 

Det er jo Oktober og rosa sløye måned, hvor det rettes fokus mot brystkreft rammede, forskning på brystkreft og informasjon om brystkreft. Jeg har ofte brukt å kjøpe årets rosa sløyfe, og i år ble det den nydelig brosjen som mor og døtre Skappel har designet. Den er helt nydelig. 

Nydelig rosa brosje

 

Håper din uke har startet bra og at den fortsatt blir fin. 

 

Klem fra 

Skuddårspia 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg