Min uke 6

Forrige uke ble en uke med mye jobb og litt trening, og toppet seg på søndag med morsdagsfeiring, fastelaven og Valentine. 

Jeg jobber nå fast hver tredje helt som kokk på helsetunet i kommunen. Og mandag etter arbeidshelg tar jeg ikke vakt i barnehagen, da vil jeg ha en fridag for å få unna både klesvask og annet. Men så kom fem det arbeidsdager, først ei assistentvakt på kjøkkenet på helsetunet, tre vakter i barnehagen og til sist ei ny assistentvakt på kjøkkenet. I barnehagen var det karneval i slutten av forrige uke, med musikk og dans og både barn og voksne som hadde kledd seg ut. Jeg hører ikke til sistnevnte voksne, har ingen kostymer selv så jeg kom som meg selv i kjole, men lånte ei prinsesse tiara fra barnehagen. På helsetunet skulle de også feire morsdag på søndag, så på lørdag ordna jeg tre bløtkaker til fire avdelinger. Ellers går det for det meste i oppvask på assistentvaktene, men det kan også være rom for å bake om en ønsker det og har tid. Så bakte også ei bananskuffekake på lørdag. Dessverre ble den ikke helt vellykket siden den ble noe brent i kantene, men det brente skar jeg bare bort. 

Treningsstudioet i bygda var stengt noen uker på nyåret pga et koronatilfelle. Da startet jeg med korte treningsøkter hjemme med strikk og noen vekter jeg har. Yogamatte fikk jeg i julegave, så det passet jo perfekt. Etter at treningsstudioet åpnet igjen, har jeg fortsatt å trene en del hjemme, det er ikke alltid jeg føler for å trene rett etter jobb med mindre jeg har tidlig vakt i barnehagen, og å sette meg i bilen og kjøre ca en time til sammen fram og tilbake til treningsstudioet senere på kvelden er sjelden aktuelt. Sist uke ble det en tur i treningsstudioet og fire økter hjemme. Det får jeg si er bedre enn ingenting. 

Hjemmetrening 

Søndag var det som sagt trippelfeiring. Ble vekket ca halv åtte på morgenen av sønnen som kom med kaffe på sengen. Synes det er veldig hyggelig overraskelse at en ung mann på 21 gjør sånt for sine norske foreldre. Så satte jeg bolledeig før frokost, og av deigen lagde jeg snurrer med vaniljekrem og daimkuler og en fastelavensstang etter inspirasjon av bakebloggeren Elin Vatnar Nilsen (krem.no). Middag fikk jeg spandert på kommunens eneste serveringssted, god mat og deilig dessert etterpå. Så hjem til kaffe og boller. I anledning Valentinsdagen, hadde jeg sendt i posten en liten overraskelse til noen venninner og tre stykk voksne barn. Mann og sønn som var hjemme fikk også en liten overraskelse. Jeg tenker at Valentinsdagen ikke bare er for kjærester, men like gjerne kan være å gjøre noe hyggelig for familiemedlemmer og/eller venner. I Finland er denne dagen viet til vennskap. 

Kaffe på sengen på morsdagen 

 

Fastelavensstang
Snurrer med vaniljekrem og daim

Det var i korte trekk min forrige uke. Denne uken blir mye reprise på forrige uke. Noen vakter i barnehagen og forhåpentligvis tid til noen treningsøkter også.

 

Klem fra

Skuddårspia 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg