Men så ble freden brutt

Jeg våknet til en finfin tirsdag med sol fra skyfri himmel og god lufttemperatur. Og helt utvilt fordi jeg skrudde av vekkingen på mobilen for å kunne sove til jeg våknet av meg selv. Med verken jobb eller andre avtaler på programmet hadde jeg dagen helt for meg selv. Deilig. 

Sol fra skyfri himmel 

Det ble noen timer ute i vinterhagen med ro og mak og ei god bok. Både formiddagskaffe og middag ble inntatt der etter hvert. Katten holdt meg delvis med selskap, selv om hun var mer død enn levende etter sikkert noen timer nattlig jakt. Fikk også tatt en telefon til min gamle mor som fylte 86 år i går. Hadde utsatt denne samtalen til i dag fordi jeg var på jobb i går og fordi jeg visste hun ville få huset fult av besøkende på ettermiddagen/kvelden. 

Sitare the cat nyter også dagen 
Lest ferdig Mysteriet Amy Snow. Anbefales 

Jeg hadde i grunnen tenkt med på trening i dag, men utsatte og utsatte det. Ville heller nyte godværet og gjøre minst mulig. Men så tok jeg på treningsklær og dro av gårde på kveldingen. Hadde treningssenteret helt for meg selv det meste av tiden, og var godt i gang med øvelsene da det tikket inn en SMS på mobilen. Og dermed var freden brutt. Konsentrasjonen ble så som så, da tankene tumlet med helt andre ting enn antall rep og sett. SMS var fra en nabo til min samme gamle mor. Denne naboen har vært en pain-in-the-ass i lang tid nå. H*n har bla prøvd å hindre bådel mamma, familie og andre å kjøre opp til mammas hus. Til tross for at det juridiske er i orden med tinglyst vegrett. Uansett har h*n skapt bølger hos så vel mamma, som hennes fem barn, barnebarn og venner. Nå kom det altså en ny SMS i sakens anledning med nye krav og det jeg vil kalle for pjatt. Personlig bryr jeg meg ikke så mye om hva denne personen skriver og sier all den tid retten er på vår side, men dessverre har hele saken ikke akkurat ført til økt livskvalitet for min mor. Snarere tvert imot. 

Det betyr at denne dagen som startet så fint, blir avsluttet med å skrive stikkord til et nytt svar til naboen. Ikke akkurat det jeg helst ville brukt disse kveldstimene på, men best å få det gjort først som sist, da alle henvendelser fra h*n har inneholdt s.u. og en dato. I motsatt fall trues det både med dette og hint. Jaja, det er ikke rart det er krig i verden. 

 

Klem fra 

Skuddårspia 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg