Min uke 17

Litt har skjedd også denne uken. To assistentvakter på kjøkkenet i begynnelsen av uken. Bare to treningsøkter denne uken, en styrketreningsøkt og en bevegelighet søkt, begge hjemme. Oppsummering av treningene for april viser bare 9 treninger og en joggetur. Åtte treninger på treningsstudio og en hjemme. Til sammen 12,5 km på tredemølla.  

Det bar av gårde til Trondheim på torsdag. Det ble besøk med overnatting hos min datter og en tur innom Ikea, Jysk og flere andre butikker. Det viktigste, Nordberg veggmontert klaffebord var ikke på lager på Ikea Leangen. Likevel var bilen full av alskens saker, mest interiør og mat, da jeg satte nesen hjemover på fredag ettermiddag. Jeg tror i grunnen det er greit at jeg bor et sted hvor det bare finnes noen få matbutikker. Torsdag kveld ble det middag på kinarestaurant. 

Kom hjem nokså sent fredag kveld, en smule utslitt av å handle så mye. Joda, man kan bli sliten av det også. I Steinkjer ble det som alltid en nydelig mangosmoothie på Cielo som jeg drakk i bilen. 

Elsker denne mangosmoothien

Søndag startet vi dagen med felles frokost med eggerøre og andre godsaker. På formiddagen ble det en tur i fjøsen sammen med tre år gamle Alexandra som jeg skal bli gudmor til, hennes eldre bror og bestemor. Alexandra elsker dyr og besøket var mer enn vellykket. Såpass mye at hun ville tilbake i fjøsen allerede på ettermiddagen. 

Alexandra hilser på en av kalvene 

I anledning Budapestbakkelens dag på svensk side, bakte jeg også Budapestbakkels til kveldskaffen. Må benytte alle anledninger til å bake, ikke for det, baker gjør jeg uansett, men greit å ha et påskudd eller et spark i rumpa om du vil.

Budapestbakkels med bringebær og mandarin

Kommende uke har jeg bare et skift i barnehagen om det ikke skjer endringer utover uken. Ellers har jeg to avtaler hos naprapat. Satser på at det kan bli litt mer trening denne uken enn den forrige, og planen er to treninger hjemme med de øvelsene som naprapaten min har gitt meg pluss to treninger til på treningsstudioet. 

 

Klem fra

Skuddårspia 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg