Finnvali naturpark

Det finnes massevis av naturperler over det ganske land. Noen i din bakgård, i nabolaget og andre et stykke hjemmefra. En av disse perlene er Finnvali naturpark som ligger ved Kykkelvatnet i tidligere Skjerstad kommune som ble sammenslått med Bodø kommune i 2005. 

Her finnes det meste en familie kan ønske seg for en dag med utendørsaktiviteter. Båt og kano kan leies, både for fiske og for å nyte noen timer på vannet. For de som ønsker å bade, er det en flytebrygge og en nydelig sandstrand her.  Det finnes flere grillplasser, gapahuk og grillhytte, bord og benker og hengekøye. Det er sandvolleyballbane, lekeområder og sjørøverskute. Lavvo kan leies for overnatting og det er plass til to bobiler/campingvogn på parkeringen. 

Melkespannholding som på Farmen

Ikke bare finnes alt dette og mer til, men på hele området er det små kunstnerverk og rariteter som vil bringe fram smil og latter. 

Det koster litt bruke fasciittene som grunneieren har bygd opp ved Kykkelvannet. For en familie på inntil 5 personer koster det 250 kroner. Det må være overkommelig når en tenker på hvilket fantastisk område en kan boltre seg på. Selv feiret vi en bursdag der for noen år tilbake, etter forslag fra bursdagsbarnet som ble 19 år. Både han og gjestene var strålende fornøyde med dagen selv om været kunne vært hakket bedre. 

Klem fra

Skuddårspia 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg