Min uke 32

 

Kveldsskyer 

Min siste uke har vært som de forgående, stille og rolig. De dagene det er sol og god nok temperatur til å sitte ute, tar jeg boken jeg leser med ut for å lese. Ellers leser jeg innomhus. Nå er jeg på siste halvdel av bok nummer tre i Lucinda Rileys serie om de syv søstre. 

En av bakdelene med å ha så mye tid tilgjengelig er for min del at jeg har delvis gått amok på nettbutikker, og nå kommer det pakker i hopetall. Det meste er kalendergaver og julegaver for flere år framover. Ja selv om vi bare er i midten av august, så er jeg godt i gang med juleforberedelser. Slik må det være når jeg har barn, familie og venner langt borte og det koster en formue å sende noe pr post. Da må jeg sørge for å få avlevert gaver når vi treffes, og det skjer i september. Jeg har pakket og gjort klar fire adventskalendere så langt. En av disse er allerede avlevert sammen med julegavene til vedkommende. Fram til slutten av september blir det pakking av julegaver og en del bursdagsgaver, så da har jeg litt annet å ta meg til i hvert fall. 

En av mange esker som har dumpet inn via posten/post nord den senere tid

Over det ganske land er det vist en overflod av modne multebær etter som jeg ser på sosiale medier. Noen av disse har havnet i vår fryser, men de er ikke plukket av meg. Det er mannen i huset som er av gårde for å sørge for at vi har bær til julas multekrem pluss litt til. 

Litt av årets multebærfangst

Uke 33 som vi akkurat har startet på, har litt mer spennende på programmet. I morgen er det planleggingsdag i barnehagen og jeg skal av gårde sammen med mine kollegaer der. Så har jeg avtale på sykehuset på onsdag. Blir spennende å høre hva legen har å si. Jeg er fortsatt hoven rundt ankelen og den er i tillegg helt stiv som ikke er spesielt rart tatt i betraktning at den har vært låst i samme stilling nå i ca 1,5 måned. Så har vi en liten overnattingstur på programmet som jeg gleder meg til. Det blir godt å komme seg litt bort og se noe annet for et par dager. 

Klem fra

Skuddårspia

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg