Kaos på kjøkkenet

Menyen var lovende og prisene burde tilsi jeg valgte en restaurant av de bedre å spise middag på i kveld. Men sånn feil kunne jeg ta. Det startet bra med at vi fikk tildelt et bord og bestilt oss en drink mens vi sjekket menyen. Først en halvtime senere fikk vi bestilt mat, men drinkene glimret med sitt fravær. Det gjorde de nesten en halv time til. Da de endelig kom på bordet, kom maten hakk i hel. Før drinker og mat kom, hadde guttene fått sine øl som de hadde bestilt til middagen. Mens mitt glass vin først kom etter å ha etterspurt etter at middagen var servert. Logistikk problemer får en si. 

Jeg hadde utsikt til baren. Bak bardidken ble det knust glass, tømt drinker overende (bla min) og den unge frøkna som var bartender, sklei og datt bak der. Glass ble også knust på vår side av bardisken og det hørtes også ut som ett og annet gikk i gulvet på kjøkkenet også. 

De unge jentene som jobbet der, gikk fra det ene til det andre. Smått var de bak bardisken og ordnet noe, så dekket de et bord her og serverte et bord der. Drinker og andre drikkevarer fra baren ble ofte stående og blomstre for sec selv ei god stund før en eller annen servitør vi servert kunden(e). Det virket rett og slett litt kaotisk og ustrukturert. Da vi bad om regning etter måltidet, gikk servitøren bort til kassa, for så å forsvinne til motsatt side av restauranten og bli borte såpass lenge at vi ei stund vurderte om vi bare skulle gå. 

Der skal sies at den ovnsbakte torsken med risotto smakte godt, men han som bestilte lam var langtfra fornøyd. 

Klem fra

Skuddårspia

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg