Min uke 44

Ikke de helst store hendelsene denne uken heller. To dagers jobb i barnehagen og fem dager med trening. Oppsummeringen for oktober sier 19 treningsøkter og 40 km på tredemøllen, i tillegg til styrketrening. Godt fornøyd med det. Skal vel noe til å matche det i november, men skal gjøre mitt beste. 

Klar for tredemølla 

 

Kampdag

I går spilte damelaget vårt i volleyball cupkamp mot NTNUI fra Trondheim. Dessverre ble overmakten for stor for Lierne selv om de klarte å holde godt følge fram til det siste settet. De tapte knepent de to første settene (25-22 og 25-21 (om jeg ikke husker feil), så vant Lierne tredje settet og det ble igjen litt spenning i kampen. Fjerde settet gikk heller dårlig, tror resultatet ble 25-11 eller der omkring. Moro var det likevel, og i november skal damelaget spille hjemmekamper i serien nesten hver helg. Også herrelaget har noen hjemmekamper nå framover, dessverre spiller ikke Hamid denne sesongen, han prioriterer skole og jobb. 

Her hos oss kom det ingen på døra for “knask eller knep” i går. Kan vel være en kombinasjon av korona restriksjoner og mangelen på mange barn her vi bor. Halloween er ikke min favoritt “høytid” men jeg pyntet et bord i stuen for anledningen og så fikk jeg tak i et gresskar her tidligere i uken som jeg tenkte bruke til mat av noe slag. Det ble ei gresskarkake og gresskarfrøene jaget jeg deilig snacks av. Resten av gresskaret skal jeg bake gresskarscones av og også suppe i morgen er planen. 

Dronningen av halloween
Gresskarkake med ostekrem, lønnesirup og ristet gresskarfrø

Ønsker alle en fin-fin første november uke og måtte alle være flinke til å følge korona reglene framover. 

 

Klem fra 

Skuddårspia 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg